Ροή Ειδήσεων

Αποκατάσταση Ρεθύμνου-Επισκοπής

Την σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εργασίες-παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων, προστασία πρανών και αποκατάσταση καταστρώματος οδού επί της Παλιάς Εθνικής Οδού (ΠΕΟ) Ρεθύμνου-Επισκοπής» με προϋπολογισμό 3,2 εκ. ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Η σύμβαση, αφορά εργασίες αποκατάστασης για την αντιμετώπιση εδαφικών αστοχιών που εντοπίστηκαν σε διάφορες θέσεις κατά μήκος της Π.Ε.Ο. Ρεθύμνου – Επισκοπής. Πρόκειται για κατολισθητικά φαινόμενα σε πρανή της οδοποιίας τα οποία δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητα.
Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι χωματουργικά (εκσκαφές, διάνοιξη τάφρων, καθαρισμοί, άρση καταπτώσεων), τεχνικά έργα (χωματουργικές εργασίες, εφαρμογές οπλισμένης γης, επενδύσεις πρανών, αγκυρώσεις, φρεατοπάσσαλοι, σκυροδέματα, οπλισμοί, γεωυφάσματα), οδοστρωσία, ασφαλτικά, σήμανση – ασφάλιση (στηθαία ασφαλείας, κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση).
Στην υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη παρόντες ήταν ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, το στέλεχος της υπηρεσίας Τζούλια Μπαρτολότσι και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΔΡΑΚΑΚΗΣ Α.Ε.» Γιάννης Δρακάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω