Ροή Ειδήσεων

Εθελοντισμός Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Ηράκλειο, Χανιά, Αθήνα, Ιτέα, Δελφοί, Καρδίτσα Λάρισα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα στο επίκεντρο της διοργάνωσης που βάζει την χώρα μας στο επίκεντρο της αγωνιστικής ποδηλασίας από 26 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2022. Η διάρκεια του αγώνα είναι πέντε ετάπ, ξεκινώντας από τις 26 Απριλίου με την επίσημη παρουσίαση στην Κρήτη και τερματίζοντας 1 Μαΐου στα Ιωάννινα.
Η οργανωτική επιτροπή Cycling Greece, που συστάθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καλεί εθελοντές να πλαισιώσουν την διοργάνωση για την αρτιότερη επιτυχία, μιας και η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της παγκόσμιας αγωνιστικής ποδηλασίας, 10 χρόνια μετά, με την αναβίωση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου.
Η συμμετοχή εθελοντών είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος, την υγεία και ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της κάθε πόλης που θα φιλοξενήσει τις διαδρομές.
          Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό τους κύκλο κατά του κορωνοϊού Covid-19 σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στον προβλεπόμενο χρόνο, ή να διαθέτουν πιστοποιητικό Covid-19 (νόσησης) σε ισχύ κατά τη διάρκεια της εθελοντικής τους προσφοράς.
            Η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει στους συμμετέχοντες εθελοντές:
Ρουχισμό, Διαπίστευση, Ελαφρύ γεύμα, Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας στη Διοργάνωση), Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς, Συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση αναγνώρισης Εθελοντικής Προσφοράς
          Σημειώνεται πως οι πόλεις διέλευσης, περιμένουν παγκοσμίου φήμης ποδηλάτες και φοράνε τα γιορτινά τους, διοργανώνοντας παράλληλα πλήθος δράσεων για τους απλούς πολίτες που βλέπουν το ποδήλατο ως μία εναλλακτική μορφή μετακίνησης, άθλησης αλλά και ψυχαγωγίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω