Επιστημονική Ημερίδα Εστίασης

Διαδικτυακή επιστημονική Ημερίδα με θέμα «ΕΣΤΙΑΣΗ & COVID-19 από την θεωρία στην πράξη η βιώσιμη λειτουργία» διοργανώνει το #ESTIASIGREECE, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στις 6 το απόγευμα.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και η παρακολούθηση της μπορεί να γίνει διαδικτυακά από το Facebook και το κανάλι του YouTube.
Πρόκειται για μιά πρωτοβουλία της estiasigreece σε συνεργασία με τα Μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας όπου καλεσμένοι ειδικοί επιστήμονες θα αναλύσουν τα μέτρα πρόληψης, τους κινδύνους, αλλά και την διαχείριση τους. Στην ημερίδα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι ασχολούνται στον χώρο της εστίασης, στον τουρισμό και γενικά στην βιομηχανία των τροφίμων.
Σκοπός της ημερίδας είναι η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων τόσο στους πιθανούς μολυσματικούς παράγοντες στο περιβάλλον των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο και στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων με τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον κορωνοϊό, καθώς και η εξοικείωση με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ειδικών κατηγοριών πελατών και η δυνατότητα αναγνώρισης των ειδικών αναγκών τους.
Ομιλητές και τα θέματα που θα αναλυθούν είναι τα εξής:
• Εξαδάχτυλος Αθανάσιος, Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπ. Υγείας.
• Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπ. Υγείας.
Θεματολογία:
Ενημέρωση: Προβλέψεις για την πορεία της πανδημίας.1. Εστίαση και Μεταδοτικότητα.2. Άνοιγμα της εστίασης, μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού και τρόποι προστασίας.3. Διαχείριση των πιθανών κρουσμάτων σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.4. Πρέπει η εστίαση να εμβολιαστεί με προτεραιότητα;5. Πιστοποιητικό εμβολιασμού. Θα είναι χρήσιμο στην εστίαση;6. Απαντήσεις σε ερωτήματα.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω