Ροή Ειδήσεων

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach Volley 2021

Στην πλαζ της Άμμου, δίπλα στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου Κρήτης ολοκληρώνεται απόψε, Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach Volley 2021.
Στις 5 το απόγευμα ξεκινά ο τελικός των γυναικών και στις 19:30 ο τελικός των ανδρών, για την ανάδειξη των πρωταθλητών της άμμου σε άνδρες και γυναίκες για το 2021. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 10 με την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων.  
Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μεταδίδεται από τη Δημόσια Τηλεόραση (19.30-21:30) από τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΤ-3.
Το Πρωτάθλημα διοργανώνεται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και τη συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) του Πολιτιστικού Οργανισμού και της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Αγίου Νικολάου.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley με διοργανώτρια την Ε.Ο.ΠΕ. συμπληρώνει εφέτος 30 χρόνια ζωής και γιορτάζει με τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος σε έναν από τα πιο κοσμοπολίτικούς και πιο ειδυλλιακούς προορισμούς της Ελλάδας.
Ο Άγιος Νικόλαος διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων από το 2017 μέχρι και εφέτος με εξαίρεση το 2020 που η διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας covid-19. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω