Ροή Ειδήσεων

Τιμώμενη Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης ως η τιμώμενη Περιφέρεια συμμετέχει το 1ο Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop για την αγορά της Δανίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και τη συμμετοχή του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και του Έλληνα πρέσβη στην Δανία κ. Νικολάου Κοτροκόη, Πρόκειται για διαδικτυακή δράση, που πραγματοποιείται από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2020, την οποία διοργανώνει η Tourism Media & Events.
Απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που αναπτύσσουν, με στόχο την προβολή του Ελληνικού εναλλακτικού και γαστρονομικού τουρισμού. Ταυτόχρονα, απευθύνεται σε επιχειρήσεις εξαγωγικού χαρακτήρα που επιδιώκουν να διεισδύσουν ή και να ενισχύσουν την παρουσία τους σε καίριες αγορές της Ευρώπης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ),
Κατά τις εργασίες του 1ο Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop, θα πραγματοποιηθούν πάνω από 300 Business to Business (B2B) συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και δανέζικων επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. Αντίστοιχα, έχουν προγραμματιστεί 150 B2B συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων επιχειρήσεων γαστρονομικού ενδιαφέροντος από την Ελλάδα και τη Δανία.
Από τη Δανική αγορά συμμετέχουν 75-85  Τ.Οs και τουριστικοί πράκτορες, 30-35  δανέζικες εταιρείες (retailers) που δραστηριοποιούνται στο χώρο της γαστρονομίας (προμηθεύονται ελληνικά προϊόντα), καθώς και 15-20 διακεκριμένα media από τη Δανία.
Οι συμμετέχοντες:
Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν:
Δήμοι Αθηναίων, Ανατ. Σάμου, Καρπάθου, Ρεθύμνου, Τήνου.
Τουριστικοί Οργανισμοί Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Λουτρακίου.
Γεωπάρκα Λέσβου, Σητείας και Ψηλορείτη καθώς.
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Δανία και του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω