Ημερίδα Μίκης Θεοδωράκης

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 στις 19:30, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για το έργο του και την ζωή του Μίκη Θεοδωράκη.
          Ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ  Ανδρέας, ο Φιλόλογος, Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Μίκη Θεοδωράκη», Γεώργιος Αγοραστάκης, το Ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Ηρακλής Γαλανάκης, ο Γιώργος Μονεμβασίτης, κριτικός και ιστορικός μουσικής (σε απευθείας σύνδεση). Την συζήτηση θα συντονίσει η φιλόλογος και συγγραφέας Άννα Μανουκάκη- Μεταξάκη.
          Στήριξη διοργάνωσης από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι του Μίκη Θεοδωράκη» και με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος και οι σύλλογοι Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, Αθλητικός Σύλλογος «Υγεία», ΔΟΠΑΠ Δήμου Μινώα Πεδιάδος, Δημοτική θεατρική ομάδα «Δρώντες επί σκηνής’», Σύλλογος Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδος «Η Ελπίδα».

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω