Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Ηρακλείου

Υπεγράφη την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, η σύμβαση για την «Προμήθεια εγκατάσταση, παραμετροποίηση και λειτουργία Πλατφόρμας Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής στο πλαίσιο της Πράξης Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δ. Ηρακλείου» μεταξύ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και της αναδόχου εταιρείας «NOVELTECH Ι.Κ.Ε. – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ».  Η σύμβαση προβλέπει παροχή υπηρεσιών που αφορούν:
• Προμήθεια (Άδεια Χρήσης, Εγκατάσταση, Παραμετροποίηση), Πλατφόρμας Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής.
• Προμήθεια και εγκατάσταση beacons & QR Codes για τα καταστήματα που παίρνουν μέρος στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου του Δ. Ηρακλείου.
• Υπηρεσίες Δημιουργίας λογαριασμών καταστημάτων στην πλατφόρμα και εκπαίδευση χρηστών.
Η πλατφόρμα πιστότητας του Open Mall (Loyalty platform) θα περιλαμβάνει web site και Mobile Application, την οποία θα χρησιμοποιούν οι καταναλωτές προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε προσφορές, κουπόνια, και λοιπές προωθητικές ενέργειες. Στόχος είναι η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω υπηρεσιών αλληλεπίδρασης, ενίσχυσης πιστότητας και επιβράβευσης επισκεπτών και πελατών των καταστημάτων. Με την υλοποίηση του έργου θα ενισχυθεί ο θεσμός του Open Mall. Τις επόμενες ημέρες το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα επικοινωνήσει με τα καταστήματα που θα ενταχθούν στην πλατφόρμα για να τους ενημερώσει για τις επόμενες ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουν.
Η πλατφόρμα προβλέπεται να είναι έτοιμη προς χρήση στους επόμενους 5 μήνες.
          Το Πρόγραμμα «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου» υλοποιείται από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου με χρηματοδότηση από το ΕΠΑΝΕΚ σε μια προσπάθεια εξωραϊσμού και αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου Ηρακλείου. Αφορά εμπορικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στις περιοχές μεταξύ των οδών  Ζωγράφου – Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Έβανς (μικρή)- Αβέρωφ και Γιαννιτσών, Τσικριτζή και Θεοδοσάκη αντίστοιχα, οι οποίες θα επωφεληθούν από δράσεις όπως, εργασίες αποψίλωσης και απομάκρυνσης επιγραφών, χρωματισμό όψεων, τοποθέτηση επιγραφών και στοιχείων σήμανσης, προμήθεια και τοποθέτηση νέων τεντών και προσαρμογή υφιστάμενων, συμμετοχή σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προώθηση της Εμπορικής Περιοχής. Οι παρεμβάσεις για την αισθητική αναβάθμιση των εμπορικών επιχειρήσεων θα γίνουν σύμφωνα με το Σχέδιο Κανονιστικής Πράξης Κοινόχρηστων Χώρων της Παλιάς Πόλης Ηρακλείου. 
Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόντες οι: Μανώλης Αλιφιεράκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας κ. Ιωάννης Χαραλαμπάκης,

          Ο κ. Μανώλης Αλιφιεράκης δήλωσε: «Το Επιμελητήριο Ηρακλείου αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος των επιχειρήσεων ώστε να αναπτυχθούν και να καταστούν βιώσιμες.  Με την υπογραφή της σύμβασης αυτής, το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δ. Ηρακλείου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Η πλατφόρμα προώθησης της εμπορικής περιοχής θα ενισχύσει την ταυτότητα της εμπορικής περιοχής, θα αυξήσει την προβολή των καταστημάτων σε κατοίκους και επισκέπτες και αναμένεται να αυξήσει την επισκεψιμότητα των καταστημάτων της περιοχής.»

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω