Τόπος διεξαγωγής 3ης Ημερίδας

Η τρίτη Ημερίδα Τουρισμού «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ» με θέμα «Καινοτόμες Αναπτυξιακές Προοπτικές Τουριστικής Οικονομίας», θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστήμιου – ΕΛΜΕΠΑ, στο νέο κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Επιστημών Υγείας, στο Ηράκλειο (Εσταυρωμένος Ηρακλείου – Τ.Κ. 71410 – Αίθουσα: Κ.45.0.03), το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.
Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου – ΕΛΜΕΠΑ.
Το Συνεδριακό Αμφιθέατρο είναι πλήρως εξοπλισμένο για να φιλοξενήσει επιστημονικά συνέδρια και όλοι οι χώροι είναι προσπελάσιμοι από ΑμεΑ. Συγκεκριμένα διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή, Video – Procector, μικροφωνική, κλιματισμό, και σύστημα λήψης εικόνας και ήχου.  
Παρέχει την δυνατότητα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για την πραγματοποίηση επιστημονικών συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων, θεματικών εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων.
          Το Συνεδριακό Αμφιθέατρο βρίσκεται 5 λεπτά από τον συγκοινωνιακό κόμβο «Γιόφυρο» του ΒΟΑΚ, της πόλης του Ηρακλείου, εντός των εγκαταστάσεων του ΕΛΜΕΠΑ και διαθέτει ελεύθερο χώρο στάθμευσης.
          Η τρίτη Ημερίδα Τουρισμού «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ» με θέμα «Καινοτόμες Αναπτυξιακές Προοπτικές Τουριστικής Οικονομίας», διοργανώνεται από την μοναδική δημοσιογραφική Ψηφιακή Πύλη Επιχειρηματικής Ενημέρωσης, Προβολής & Δικτύωσης Κρητών Επιχειρείν, σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
          Στην Ημερίδα σμίγουν κορυφαίοι ειδικοί, επιχειρηματίες, ερευνητές, καθηγητές και επαγγελματίες της τουριστικής οικονομίας από όλο το νησί και την υπόλοιπη Ελλάδα.  Με έμφαση στην καινοτομία, η Ημερίδα προωθεί την ανταλλαγή ιδεών, την παρουσίαση πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και την εξερεύνηση των νέων τάσεων και ευκαιριών που προσφέρει ο τουριστικός κλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω