Η Κρήτη στη Διεθνή τουριστική έκθεση «FREE»

Επιτυχής η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην διεθνή τουριστική έκθεση «FREE» στο Μόναχο με Θετικά μηνύματα για τον εισερχόμενο τουρισμό από την Γερμανία με εμφανή αύξηση των προκρατήσεων.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή και  ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου, πλαισιωμένη από στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας και εκπροσώπους του Σωματείου ξεναγών Κρήτης.
Ο κ. Κυριάκος Κώτσογλου τόνισε: «H Περιφέρεια Κρήτης παρουσίασε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, φιλοξενία, πολιτισμό, γαστρονομία και φύση και εισέπραξε θετικά και μόνο μηνύματα, τόσο από το Γερμανικό Κοινό όσο και από την ομογένεια, την οποία ευγνωμονεί, ελπίζοντας για μια ακόμα ανοδική χρονιά».
Η επισκεψιμότητα ήταν υψηλή με πάνω από 130.000 επισκέπτες και 1300 εκθέτες από 60 χώρες, που τους εντυπωσίασε ο Κρητικός Σύλλογος Μονάχου που πραγματοποιήσε μουσικοχορευτική εκδήλωση με παραδοσιακά κρητικά ριζίτικα και χορούς.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο Παναγιώτα Κωνσταντινοπούλου, ο Εμπορικός Ακόλουθος Νικόλαος Μπελιάς, ο Πρόεδρος του Κρητικού Συλλόγου Μονάχου Στέλιος Αντωνάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω