Κρητική διατροφή All Inclusive ξενοδοχείων

Η ανάδειξη της Κρητικής διατροφής και η έμπρακτη διασύνδεση του τουριστικού τομέα με τον πρωτογενή, μέσω της διεύρυνσης της χρήσης τοπικών προϊόντων, στον μπουφέ των All Inclusive ξενοδοχείων αποτελεί στόχευση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κρήτης με φορείς του τουρισμού.
Αυτό θα υλοποιηθεί, μέσω της πιστοποίησης της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, με το σήμα «Κρητική Κουζίνα – Κρητικές Γεύσεις», προκειμένου τα ποιοτικά, πιστοποιημένα προϊόντα του νησιού μέσα από κρητικές συνταγές, να τα γνωρίσουν και να τα γευτούν τα εκατομμύρια των επισκεπτών της Κρήτης.
Τα παραπάνω αποτελούν συμπεράσματα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης και της Περιφέρειας Κρήτης σε συνάντηση εργασίας που συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης  Πρωτογενή Τομέα Μανόλη Χνάρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Σταύρος Τζεδάκης,  ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Πελεκανάκης και ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Δημήτρης Κουμπαράκης.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω