Ροή Ειδήσεων

Νέα πύρινα μέτωπα Αττικής

Μέτωπο πυρκαγιών από Πετρούπολη έως Ωρωπό κινδυνεύοντας το Ποικίλον Όρος και η Πάρνηθα. Καίγονται κατοικίες και εκκενώνονται οικισμοί και κοινότητες.
Ειδικότερα από τον Άγιο Στέφανο η φωτιά κατευθύνεται προς Πάρνηθα και παράλληλα η πυρκαγιά κατακαίει την περιοχή στη λίμνη του Μαραθώνα ενώ εκκενώνονται Ροδόπολη και Σταμάτα.
Το πύρινο μέτωπο από την Ιπποκράτειο Πολιτεία κατευθύνεται προς την Μαλακάσα με κίνδυνο να περάσει την Εθνική Οδό και να κατευθυνθεί προς Ωρωπό.
Η νέα εστία πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στα Άνω Λιόσια πέρασε στο Ποικίλον Όρος με κατεύθυνση την Πετρούπολη.
Σημειώνεται ότι στο πύρινο μέτωπο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία έχασε την ζωή του ένας εθελοντής πυροσβέστης.
Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει ενεργοποιήσει κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, αλλά και με τις αστυνομικές αρχές, δραστηριοποιούνται σε Αττική, Τολοφώνα, Εύβοια, Ηλεία και Μεσσηνία. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 3 συλλήψεις στη Φωκίδα, στην Αττική και στην Καλαμάτα. Στην Αττική για πρόθεση και στην Καλαμάτα για πρόθεση κατ’ εξακολούθηση με επιβεβαιωμένες τουλάχιστον 3 περιπτώσεις για το ίδιο άτομο που αύριο θα οδηγηθεί στην Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω