Νίκος Χαλκιαδάκης υποψήφιος ΞΕΕ

Υποψήφιος στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος είναι ο Νίκος Χαλκιδάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, στην κατηγορία ξενοδοχείων 5*. Επίσης για την Κρήτη είναι υποψήφιοι στην κατηγορία 4* ο Εμμανουήλ Μανούσος, στην κατηγορία 3* Μιχαήλ Κυριακάκης, στην κατηγορία 2* ο Αλέξανδρος Κοτσιφάκης και στην κατηγορία 1* ο Νικόλας Φαραγκουλιτάκης.
Σημειώνεται ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΞΕΕ με τετραετή θητεία 2022-2026, θα πραγματοποιηθεί 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2021, μέσω διαδικτύου με ηλεκτρονική ψήφο.
Ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης τόνισε: «Ο τουρισμός αποτελεί βασική πηγή ανάπτυξης της οικονομίας και λειτουργεί πραγματικά ως κινητήρια δύναμη για την εξέλιξη και ευημερία της χώρας γι’ αυτό εξάλλου χρησιμοποιείται ο όρος «τουριστική βιομηχανία».
Δραστηριοποιούμενος στον τουριστικό κλάδο πάνω από 3 δεκαετίες, ως ιδιοκτήτης οικογενειακής ξενοδοχειακής επιχείρησης αλλά και ως Πρόεδρος Ξενοδόχων Ηρακλείου, επιβεβαιώνω με σιγουριά την ιδιαίτερη σημασία για διαμόρφωση και υλοποίηση στρατηγικής που θα καταστήσει τον τουρισμό βιώσιμο και θα συμβάλει περαιτέρω στο να μείνουν τα ξενοδοχεία σε ελληνικά χέρια. Σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη με προκλήσεις στην υγεία, την οικονομία αλλά και το περιβάλλον καθίσταται πιο επιτακτική η ανάγκη να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το μέλλον του τουρισμού.
Η Κρήτη καταλαμβάνει δικαιωματικά υψηλή θέση ενδιαφέροντος στην τουριστική αγορά. Η μοναδική ιστορία πολιτισμού, οι φυσικές ομορφιές, το κλίμα, τα αγαθά της Κρητικής γης, η θάλασσα, η αντίληψη της Κρητικής ιδεολογίας, ο σεβασμός στο χθες και στην παράδοση είναι μόνο τα βασικά που έχει να επιδείξει αυτός ο τόπος. Η δυναμική αυτού του νησιού για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο είναι δεδομένη.
Με όραμα και στόχο την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας, είμαι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην κατηγορία 5 αστέρων για την Κρήτη.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω