Ροή Ειδήσεων

Παίζοντας με το Μέλλον

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 κυκλοφόρησε το βιβλίο «Παίζοντας με το Μέλλον» των Katie King και Julia Rose West, σε μετάφραση Επαμεινώνδα Χριστοφιλόπουλο και Βασιλική Καλοδήμου από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης σε συνεργασία με την «Έδρα Unesco για την Προοπτική Διερεύνηση» στην Ελλάδα.
Το βιβλίο δραστηριοτήτων «Παίζοντας με το Μέλλον» έχει σχεδιαστεί για μαθητές και εκπαιδευτικούς, ώστε να βοηθήσει τις νεότερες γενιές να στοχαστούν και να επηρεάσουν το μέλλον. Αποτελεί ένα διαδραστικό και ιδιαίτερα διασκεδαστικό βιβλίο το οποίο θα ταξιδέψει το μυαλό μας σε πολλές πιθανές και απρόσμενες εκδοχές του μέλλοντος. Η έκδοση καλλιεργεί τις ικανότητες δημιουργικής και κριτικής σκέψης των νέων, και τους καθοδηγεί στην εξερεύνηση του μέλλοντος μέσα από τέσσερις προκλήσεις και δεκαέξι παιχνίδια. Συνοδεύεται από υποστηρικτικό υλικό και οδηγίες για εκπαιδευτικούς, τα οποία διατίθενται δωρεάν.
Το βιβλίο ανήκει στη σειρά  «Επιστήμη για Παιδιά και Εφήβους» με ISBN 978-960-524-578-8, σχήμα 21×16 εκ., με 144 έγχρωμες σελίδες, στη τιμή των 15 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω