Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) και η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Το Φως», στο πλαίσιο των νέων διαδικτυακών δράσεων του Ιδρύματος και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, όπως έχει οριστεί η 2η ημέρα του Απρίλη, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα, με τίτλο: «Όταν το παιδικό βιβλίο συναντά τα συναισθήματα» την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση «LIVE» (Ζωντανή Μετάδοση).
Ομιλητές της Ημερίδας θα είναι η κα Μάρω Θεοδωράκη, Συγγραφέας – Μουσικός, η οποία θα μιλήσει για την προβολή των συναισθημάτων στο παιδικό βιβλίο μέσα από τη μάτια του συγγραφέα, η Δρα Αγγελική Μαστρομιχαλάκη, Συγγραφέας – Εκπαιδευτικός, η οποία θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων μετατρέπεται σε οδηγό για την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών και ο κ. Χρήστος Γουσίδης, Εικονογράφος Παιδικών Βιβλίων, ο οποίος θα μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο η εικονογράφηση των παιδικών βιβλίων γίνεται πομπός συναισθημάτων. 

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω