Πανελλήνιος Διαγωνισμός Emoji και animated Emoji

Στο πλαίσιο του «Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού» το οποίο πραγματοποιήθηκε από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου και αποτελεί μια από τις δράσεις του έργου SPARC, το οποίο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020», έχει προκηρυχτεί Πανελλήνιος Διαγωνισμός emoji και animated emoji  τα οποία θα είναι εμπνευσμένα από το Καρναβάλι της Πάτρας.
Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2020 με ένα email στο [email protected] το οποίο θα έχει τίτλο: «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ EMOJI ΚΑΙ ANIMATED EMOJI».
Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναλάβει τον σχεδιασμό 10 emoji τα οποία θα εκφράζουν ισάριθμα συναισθήματα και η βράβευσή του θα συνοδεύεται από το ποσό των 1.000 ευρώ. Το έπαθλο για το δεύτερο και τρίτο βραβείο θα είναι από 500 ευρώ.
Η επίσημη βράβευση των νικητών θα γίνει την περίοδο του Πατρινού Καρναβαλιού 2021.Τα βραβευμένα emoji θα είναι διαθέσιμα για free download στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας.
Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού και το Φεστιβάλ Θεάτρου υλοποιούνται από το Δήμο Πατρέων στο πλαίσιο του έργου SPARC και η διοργάνωση των δράσεων υποστηρίζεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας (Συνδεδεμένος Εταίρος του Έργου).
Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες  animators, γραφίστες κ.λ.π οι οποίοι προσκαλούνται να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο emoji ή animated emoji εμπνευσμένο από το Καρναβάλι της Πάτρας.
Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με περισσότερες από μια προτάσεις ενώ οι τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν μπορεί να είναι ελεύθερες.
Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης – Καρναβάλι Πάτρας καθώς και στις αντίστοιχες σελίδες στο facebook.
Τεχνικές Προδιαγραφές των αρχείων που θα αποσταλούν:
Filetype: Vector (EPS) εξαγωγή στην πιο νέα έκδοση Illustrator
Resolution: Scalable to any size
File build as CMYK
Για animated emoji είτε σε video file
File type mov, High Definition 1920 x 1080είτε σε animated gif ανάλυση  512 x 512Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την υποχρέωση να παραδώσει ολοκληρωμένα τα emoji έως τις 10 Φεβρουαρίου 2021. Ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση έχουν το δικαίωμα να διαθέσουν τα emoji ή τα animated emoji που θα σχεδιάσει ο νικητής για free downl

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω