Πρωταθλητές Ελλάδος

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών 2022 για σκακιστές και σκακίστριες μέχρι 20 ετών.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο «Κατσιμήδειο», με συν-διοργανωτές τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ).
Στα πρωταθλήματα έλαβαν μέρος συνολικά 72 σκακιστές και σκακίστριες από πόλη την Ελλάδα.
Στη κατηγορία νέων ανδρών, πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Χρήστος Κράλλης (FM 2378, Σκ. Επικοινωνία Ηρακλ.. Αττικής) με 7½ β. σε 9 αγώνες.
Τη 2η θέση κατέλαβε ο Σταύρος Δημάκης (1585, Πνεύμαθλον) με 7 β. και την 3η , μετά την άρση της ισοβαθμίας, ο Εμμανουήλ Ασβεστάς (1926, Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας) με 6 ½ β.
Στην κατηγορία των νέων γυναικών, πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε η Δήμητρα – Λυδία Δανιηλίδη (1428, Πανελλήνιος ΓΣ) με 7 β. σε 9 αγώνες.
Στις θέσεις 2-3 ισοβάθμησαν με 6 ½ β. η Ευγενία Βαλέρια Πλατσάκη (1440, Παναθλητικός ΟΑ) και η Σουμέλα Αθανασίου (1392, Ευβοϊκή ΕΣ). Μετά την άρση της ισοβαθμίας τη 2η θέση πήρε η Ευγενία Βαλέρια Πλατσάκη και την 3η η Σουμέλα Αθανασίου.

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω