Έκθεση Γυναικείας επιχειρηματικότητας

Την 21η Έκθεση Κρητικών προϊόντων, οικοτεχνίας, Χειροτεχνίας, διοργανώνει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης από 29 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου 2022 στη πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου.
          Σημειώνεται ότι από ίδρυσης του, το 2003, μέχρι σήμερα, ο Σύλλογος ξεπέρασε τα 950 μέλη – γυναίκες επιχειρηματίες σε όλη την Κρήτη. Προωθεί ενεργά, μέσω των δράσεων του, την ενίσχυση της βιωσιμότητας της γυναικείας επιχειρηματικότητας και την εξωστρέφεια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
          Προωθεί τις ίσες ευκαιρίες για τις γυναίκες επιχειρηματίες στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου και υποστηρίζει με πρωτοβουλίες του την εξάλειψη των δυσμενών επαγγελματικών διακρίσεων.
          Ενθαρρύνει τα μέλη να επιμορφώνονται μέσω επαγγελματικής κατάρτισης ή ανώτερης εκπαίδευσης καθώς και να εξασφαλίζουν συνθήκες βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου τους με πολλαπλές πρωτοβουλίες του.
          Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα γυναικείας απασχόλησης , επαγγελματικής κατάρτισης, εργασιακής εμπειρίας, με στόχο την διασφάλιση της απασχόλησης.
          Καλλιεργεί το πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών του αλλά προτρέπει τις επιχειρήσεις μέλη να χρησιμοποιούν τις επαγγελματικές τους ικανότητες και την επιχειρηματική τους ευφυΐα για το γενικότερο καλό.
          Προωθεί την φιλία, συνεργασία και συναντίληψη μεταξύ των επαγγελματιών γυναικών όλης της Ευρώπης. Συνεργάζεται με φορείς και οργανώσεις γυναικών από όλη την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, για επαγγελματικά θέματα και συμμετέχει σε αντίστοιχες Ελληνικές και Διεθνείς Οργανώσεις.
          Συμμετέχει και εκπονεί εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και αξιοποιεί κοινοτικούς πόρους για την προώθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των γυναικών μελών του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω