Έργα Υποδομής Προστασίας & Ανάπτυξης

[χρόνος ανάγνωσης 48 δευτερόλεπτα]

Σε κρίσιμη φάση βρίσκονται οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας, σύμφωνα με την αυτοψία που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Γιάννης Ανδρουλάκης. Η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο της παρακολούθησης της προόδου των εργασιών, οι οποίες έχουν ως στόχο την προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα και την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης ενάντια στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.
          Ο κ. Γιάννης Ανδρουλάκης δήλωσε: «Καθημερινά υλοποιούνται εργασίες στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου για τη θωράκιση του τόπου μας, σε μία συνεργατική προσπάθεια αντιμετώπισης των αποτελεσμάτων της κλιματικής αλλαγής. Βρισκόμαστε καθημερινά στο πεδίο με υπευθυνότητα για την ασφάλεια των πολιτών μας».
          Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, προχώρησε σε αυτοψία στον κόμβο Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα. Η επίσκεψη αυτή είχε ως σκοπό την αξιολόγηση της κατάστασης του οδικού δικτύου και τον σχεδιασμό εναλλακτικής οδού για την καλύτερη εξυπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας.  
          Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, Νεκτάριος Παπαδάκης, καθώς και τοπικοί φορείς και κάτοικοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις προτεινόμενες λύσεις και τα επόμενα βήματα του έργου. 
          Η αυτοψία αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ασφάλειας της περιοχής, δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα και στην αντιμετώπιση των σύγχρονων περιβαλλοντικών προκλήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω