Αγροδιατροφικός τομέας & βιοοικονομία

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 5 δευτ.]

Επιμορφωτική και Ενημερωτική Εκδήλωση (Multiplier Event) του προγράμματος VOIS στο H2BHUB, διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος VOIS (Virtual Open Innovation Environment for SMEs) μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου Erasmus+ KA2 VET.  
          Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο H2BHUB, Οδός Κορωναίου 14, 3ος όροφος την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:30.
          Το πρόγραμμα VOIS – Εικονικό Περιβάλλον Ανοιχτής Καινοτομίας για Μ.Μ.Ε. – απευθύνεται σε επιχειρηματίες και διευθυντές επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα και της βιοοικονομίας και σκοπό έχει την βελτίωση των δεξιοτήτων τους προκειμένου να μπορούν να επωφεληθούν από το Ψηφιακό Περιβάλλον Ανοιχτής Καινοτομίας για ΜμΕ που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών της κοινοπραξίας και των παραδοτέων του έργου.
          Η πλατφόρμα Ψηφιακού Περιβάλλοντος Ανοιχτής Καινοτομίας VOIS περιέχει εργαλεία για την ανάπτυξη ικανοτήτων στην επαγγελματική ανοιχτή καινοτομία για επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα αλλά και της βιοοικονομίας.  
            Το εργαλείο αυτό αναλύει 3 συγκεκριμένους τομείς που απευθύνονται στις διαφορετικές όψεις της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση της προκλήσεων που φέρει η ανοιχτή καινοτομία: 
1ος Τομέας:
Ανάπτυξη ικανοτήτων Ανοικτής Καινοτομίας σε επιχειρησιακό επίπεδο με επίκεντρο τις στρατηγικές/μεθοδολογίες ανοικτής καινοτομίας για τις ΜμΕ και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων ώστε να τις σχεδιάσουν και να τις εφαρμόσουν στους οργανισμούς τους. 
2ος Τομέας: Ανάπτυξη ικανοτήτων Ανοικτής Καινοτομίας σε προσωπικό επίπεδο με επίκεντρο την ανάπτυξη των ατομικών ικανοτήτων ανοικτής καινοτομίας που απαιτούνται κατά τη διαχείριση δραστηριοτήτων στο πλαίσιο της ανοικτής καινοτομίας. 
3ος Τομέας: Το Αποθετήριο Ανοικτής Καινοτομίας το οποίο αποτελεί μια βάση δεδομένων σχετικά με τα ήδη διαθέσιμα εργαλεία συλλογής ανοικτής καινοτομίας και τα μέτρα στήριξης για τις ΜμΕ σε επίπεδο Ε.Ε. 
Πρόγραμμα εκδήλωσης:   
• Καλωσόρισμα & Εγγραφές 
• Παρουσίαση του προγράμματος  
• Παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας VOIS 
• Ανοιχτή συζήτηση επάνω στο θέμα της Ανοικτής Καινοτομίας και της επίδρασης  του προγράμματος στις υπάρχουσες συνθήκες 
• Networking 
• Λήξη εκδήλωσης • Ελαφρύ γεύμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω