Αδειοδότηση Τουριστικών Επενδύσεων

[χρόνος ανάγνωσης 32 δευτερόλεπτα]

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 στο Υπουργείο Τουρισμού, η Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου Γρηγόρης Δημητριάδης και η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Βασιλική Κουτσούκου.
Στην συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα περαιτέρω αξιοποίησης του χαρτοφυλακίου του Υπερταμείου, με σκοπό την υλοποίηση της στρατηγικής του Υπουργείου για την ποιοτική ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.
            Η Υπουργός τόνισε ότι η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ), η οποία λειτουργεί ως υπηρεσία one-shop-stop στο Υπουργείο, καθώς και οι υπηρεσίες υποστήριξης του τομέα του θαλάσσιου τουρισμού (τουριστικοί λιμένες, yachting και  καταδυτικός τουρισμός), καθιστούν το Υπουργείο σημείο αναφοράς για τις τουριστικές επενδύσεις.
          Από την πλευρά του ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης σημείωσε ότι η συνεργασία του Υπερταμείου με το Υπουργείο Τουρισμού μπορεί να ενισχύσει την ωρίμανση των επενδύσεων, καθώς και την προβολή και προώθησή τους εντός και εκτός Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω