Ανοικτός διαγωνισμός κατασκευής κτιρίου

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 7 δευτ.]

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την εκτέλεση της σύμβασης του έργου με τίτλο «ΑΝΑΔΕΙΞΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» Υποέργο (νέο): «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ»
          Το αντικείμενο του έργου αφορά στην ανέγερση διώροφου κτιρίου στο ήδη υφιστάμενο υπόγειο. Στο ισόγειο θα κατασκευαστεί αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  με κουζίνα και τουαλέτες για το κοινό εμβαδού 90,60 τ.μ. ενώ ο όροφος θα έχει χρήση γραφείων και χώρος συνέλευσης εκκλησιαστικού συμβουλίου της ενορίας  εμβαδού 74,93 τ.μ.  
          Η εκτιμώμενη συνολική αξία του έργου χωρίς ΦΠΑ είναι 145.161,29 € (180.000,00 € ευρώ με ΦΠΑ). Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είναι η 19η Αυγούστου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 10:00 π.μ.. Η ημερομηνία, της ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών είναι η 23η Αυγούστου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.
          Η κατασκευή του κτιρίου θα γίνει σύμφωνα με την με Α/Α 684184/15-05-2023 οικοδομική άδεια, καθώς και τα συμβατικά τεύχη. Οι εργασίες οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στο τιμολόγιο μελέτης είναι:
• Ο φέρων οργανισμός ισογείου-ορόφου θα κατασκευαστεί από οπλισμένο σκυρόδεμα και εξωτερική λιθοδομή πάχους 0,50 μ.
• Η μόνωση του κτιρίου (περιμετρικά) θα γίνει εσωτερικά της λιθοδομής. Η μόνωση θα είναι με πλάκες από  εξηλασμένη πολυστερίνη  και στεγανωτική μεμβράνη με κατακόρυφη τοποθέτηση .
• Η μόνωση της ταράτσας θα γίνει με βιομηχανικό δάπεδο με υστερόχυτο σκυρόδεμα ελάχιστου πάχους 7cm. Στεγανωτικές επιστρώσεις με τσιμεντοειδή υλικά και ελαστομερή υδρατμοπερατή μεμβράνη.
• Οι εσωτερικοί τοίχοι θα είναι απλοί δρομικοί. 
• Οι εξωτερικές πόρτες και τα υαλοστάσια θα είναι ξύλινα ανοιγόμενα, ανακλινόμενα ή σταθερά από ξυλεία τύπου niangon ή meranti πιστοποιημένα ως ενεργειακά.
• Οι υαλοπίνακες θα είναι διπλοί ενεργειακοί με ενδιάμεσο κενό.
          Οι ενδιαφερόμενοι για επιπλέον πληροφορίεςμπορούν να επικοινωνούν με τις κυρίες  Ελένη Ρανουτσάκη και Στέλλα Βουρβαχάκη στα e-mail: [email protected], [email protected] ή Τηλεφωνικά στα 2831340760 και 2831340713.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω