Αντίθετοι στην δημιουργία πλωτών αιολικών πάρκων

[χρόνος ανάγνωσης 39 δευτερόλεπτα]

Την αντίθεση τους, στην δημιουργία πλωτών αιολικών πάρκων πως θ’ αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία του τόπου, από κοινού συμφωνούν ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων του νομού Λασιθίου.
Στην συνάντηση του Δημάρχου Μανώλη Μενεγάκη με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ξενοδόχων τον Πρόεδρο Γιάννη Προκοπάκη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κωστάντζα Σπώκου, εκτός του θέματος των αιολικών πάρκων συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της τουριστικής εκπαίδευσης, αλλά  και με τη διαμονή εργαζομένων του τουριστικού κλάδου.
          Ειδικότερα συζητήθηκε η πρόταση του Δήμου για την παραχώρηση στο υπουργείο Τουρισμού οικοπεδικής έκτασης με στόχο την ανάδειξη δομών τουριστικής εκπαίδευσης όπως η Ανώτερη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Κρήτης (ΑΣΤΕΚ). Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου εξέφρασαν τη θετική άποψη τους προκειμένου να υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη πρόταση.
          Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Μανώλης Μενεγάκης δήλωσε ότι «ο Δήμος του Αγίου Νικολάου, έχει εκφράσει την αντίθεση του για την ανάπτυξη πλωτών αιολικών πάρκων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ενώ εξέφρασε τη βούληση του, ώστε να συνδράμει ουσιαστικά στα θέματα που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω