Αντίστροφη μέτρηση Πολιτιστικών Συλλόγων

Την αντίστροφη μέτρηση της ύπαρξης των Πολιτιστικών Συλλόγων που έχουν αφεθεί στην τύχη τους, χωρίς οικονομική βοήθεια, λόγω της απαγόρευσης λειτουργίας τους, τονίζουν με Επιστολή τους προς την κυβέρνηση Ομοσπονδίες Πολιτισμού.
Την Επιστολή υπογράφουν, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων, η Ομοσπονδία Ναξιακών Σωματείων, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων, η Ομοσπονδία Λημνιακών Σωματείων, η Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων,  η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων και η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων.
Ειδικότερα η Επιστολή:
Θέμα: «Αίτημα στήριξης πολιτιστικών Σωματείων λόγω πανδημίας»
Προς
1. Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη
2. Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταΐκούρα
3. Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη
Αξιότιμη κυρία, Αξιότιμοι κύριοι,
Για μια ακόμη φορά, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας επιβεβαιώσουμε την πρόβλεψη μας περί διακοπής λειτουργίας των πολιτιστικών φορέων (Αδελφότητες, σωματεία, Ομοσπονδίες, Συνομοσπονδίες), εξαιτίας της συνεχιζόμενης τραγικής κατάστασης, που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας.
Από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και άρχισε η περίοδος της «νέας κανονικότητας», σας έχουμε ενημερώσει μέσω επιστολών μας, ότι εξακολουθούμε να λειτουργούμε με μηδενικά έσοδα στα ταμεία μας, χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει την επιστροφή στην προγενέστερη κατάσταση.
Με την ελπίδα, ότι, έστω και τώρα, θα ευαρεστηθείτε να μας απαντήσετε, δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος, όπως αναλυτικά αναφέρεται στις επιστολές που σας έχουμε στείλει, ζητάμε να μεριμνήσετε για την εξεύρεση τρόπου οικονομικής στήριξης όλων των πολιτιστικών φορέων πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη!

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω