Το εστιατόριο «Κουκουβάγια» στο Ηράκλειο, πιστοποιήθηκε από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης το σήμα «Κρητική Κουζίνα».
Η πιστοποίηση επιβραβεύει τις μοναδικές Κρητικές συνταγές, αλλά και τη φιλοξενία την οποία προσφέρει το «Κουκουβάγια». Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης και Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης επισήμανε ότι, στόχος των Σημάτων της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης είναι η δημιουργία προστιθέμενης αξίας της Κρητικής Διατροφής ώστε να μπορούν οι επισκέπτες και οι τουρίστες του νησιού όχι μόνο να γεύονται τις Κρητικές συνταγές, αλλά να αναγνωρίζουν και να αναζητούν τα Κρητικά προϊόντα όταν επιστρέφουν στο τόπο διαμονής τους.