Βράβευση Μαρίας Πιτσικάκη

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 17 δευτ.]

Τιμητική διάκριση αποτελεί η βράβευση, στην διάρκεια των εργασιών του 3ου Διεθνές Συνεδρίου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, της κ. Μαρίας Πιτσικάκη, Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Κρήτης στην Ευρώπη, Επίτιμο Μέλος του οργανισμού ALL Ladies League – ALL-Sisters Beyond Borders, Πρόεδρος Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ηρακλείου ΑΡΕΤΟΥΣΑ, Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.
Η κυρία Μαρία Πιτσικάκη ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ανέφερε:
«Τιμή και ιδιαίτερη χαρά να αναγνωρίζεται η προσφορά σου. Ευχαριστώ πολύ το Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης για την βράβευση μου στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.
Το βραβείο μου, μια καρφίτσα με το δίσκο της Φαιστού. Δώρο συμβολικό, αφού σύμφωνα με τον γλωσσολόγο, Γκαρεθ Όουεν «Χρησίμευε ενδεχομένως για την ευτυχή κατάληξη μιας γέννας, τη μεγαλύτερη δοκιμασία για εκατομμύρια γυναίκες ακόμα και σήμερα».
Ευτυχής λοιπόν για τη γέννα που είχα το 2003, να ιδρύσω τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματικών Κρήτης.
Υπερήφανη για τις αξίες που γαλουχήθηκα από τους γονείς μου, για ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.
          Ευχαριστώ πολύ όλα τα Διοικητικά Συμβούλια που με στήριξαν τα 20 χρόνια που ήμουνα πρόεδρος κι έτσι μπορέσαμε και κάναμε σπουδαία πράγματα για τις 900 γυναίκες επιχειρηματίες μέλη του Συλλόγου, από όλη την Κρήτη. Τις ευχαριστώ πολύ, ΠΟΛΥ! Την κάθε μία ξεχωριστά, που στήριξαν το όραμα μου.
Μπορεί να έφυγα από πρόεδρος, αλλά είμαι εδώ για σας.
Αυτό το βραβείο είναι δικό σας!» 
          Το Συνέδριο διοργάνωσε το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης. Το παρών στο Φόρουμ, μεταξύ άλλων, έδωσε η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Κατερίνα Παπακώστα, η Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) και Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA),  Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου, η Γενική Γραμματεάς Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Πρόεδρος Enterprise Greece Μάιρα Μυρογιάννη, η Πρόεδρος της επιτροπής Εκπαίδευσης, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Ταμίας Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Λίτσα Παναγιωτοπούλου, η Επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα Maria Clara Martin, η Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, Εβελίνα Μπάκιντα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης και ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω