[χρόνος ανάγνωσης 30 δευτερόλεπτα]
Τσικουδιά Κρήτης: από την απόσταξη, στην επεξεργασία και την κατανάλωση.
Drink pairing Κρητική Τσικουδιά και Λικέρ σε συνδυασμό με την Τοπική Γαστρονομία.
Η Τσικουδιά … στα Cocktails.
Με στόχο να γνωρίσουμε την Τσικουδιά Κρήτης από την παραγωγή μέχρι, την κατανάλωση και την κατασκευή Κοκτέιλ, η ομάδα του ByRaki flavor συνεργάζεται με τις ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της, διοργανώνουν μια σειρά από Σεμινάρια. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου και για ομάδες υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής της ώρας και της ημέρας των Σεμιναρίων κατόπιν συνεννόηση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές στα τηλέφωνα 2810244730 – 2810302730 με τον κύριο Κυριάκο Λεονταράκη καθώς και στο 2810314505 με την ByRaki flavor.