Δήλωση Πρόθεσης Συμμετοχής

Η 4η Ημερίδα «Κρητών Φιλοξενείν» με θέμα «Ολιστική και Ανθεκτική Τουριστική Ανάπτυξη» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, από 10 πμ έως 2:30 μμ, στο Επιμελητήριο Λασιθίου, με ελεύθερη είσοδο, φιλοξενώντας επιχειρηματίες, επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και ενδιαφερόμενους από τον τομέα της τουριστικής οικονομίας. Η φετινή Ημερίδα διοργανώνεται από την Κρητική Επιχειρηματική Ψηφιακή Πύλη cretanbusiness.gr σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων και το Επιμελητήριο Λασιθίου στοχεύοντας στη διαμόρφωση στρατηγικών που θα εξασφαλίσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη.
          Η Ημερίδα αυτή αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία για την προώθηση βιώσιμων και ανθεκτικών πρακτικών στον τουριστικό τομέα της Κρήτης. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί και να συμβάλουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξη του τουρισμού που σέβεται την πολιτιστική κληρονομιά και το φυσικό περιβάλλον του νησιού μας. 



    Γιατί να Συμμετάσχετε; 
    Η συγκεκριμένη Ημερίδα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων γύρω από τις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις στον τουριστικό κλάδο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ολιστικές πρακτικές που ενισχύουν την ανθεκτικότητα του τουρισμού, να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες και να συμβάλουν ενεργά στον διάλογο για τη μελλοντική πορεία της τουριστικής ανάπτυξης στην Κρήτη. 

    Διαδικασία Συμπλήρωσης της Φόρμας Δήλωσης Πρόθεσης Συμμετοχής 
    Για να συμμετάσχετε στην Ημερίδα, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα δήλωσης πρόθεσης συμμετοχής ως εξής:
    Υποχρεωτικά πεδία το όνομά σας, το email σας και σημειώνοντας «ΝΑΙ».
    Προαιρετικά τηλέφωνο επικοινωνίας, ιδιότητα.
    Υπάρχει δυνατότητα να δηλώσετε το ειδικό ενδιαφέρον σας για τη θεματολογία της ημερίδας, καθώς και τυχόν προτάσεις ή σχόλια που θα θέλατε να συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

    Πληροφορίες και Επικοινωνία 
    Είναι σημαντικό να συμπληρώσετε τη φόρμα έγκαιρα, ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα ή για τυχόν απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διοργάνωσης μέσω της ιστοσελίδας ή των κοινωνικών δικτύων της Κρητικής Επιχειρηματικής Ψηφιακής Πύλης Κρητών Επιχειρείν.Με εκτίμηση, 
    Η Οργανωτική Ομάδα της Ημερίδας «Κρητών Φιλοξενείν» 
    Cretanbusiness.gr

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Σχετικά άρθρα

    Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

    Επιστροφή επάνω