Δημιουργική Συνεργασία Κρητών

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 11 δευτ.]

Eyewide Digital Marketing Agency – Elounda Beach Hotel & Villas

Η πολύχρονη συνεργασία της Eyewide Digital Marketing Agency με το πολυτελές θέρετρο Elounda Beach Hotel & Villas του ομίλου Μαντωνανάκη στην Ελούντα, συνεχίζει να αποδίδει μέσα από το design και το development του νέου website για το γνωστό resort. Η ιδιαιτερότητα του προορισμού και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο αύξησαν τις απαιτήσεις για τo project. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Eyewide και οι managers του ξενοδοχείου, εστίασαν στα δυνατά σημεία και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του resort, ώστε να προβληθεί online με τον καλύτερο τρόπο.
          Στόχος η απόλυτη εμπειρία του χρήστη σε ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και στην σωστή εφαρμογή του website σε επίπεδο mobile. Με την τεχνολογία «responsive design» που επιτρέπει να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές και με σύγχρονο σχεδιασμό που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, το νέο eloundabeach.gr είναι online. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες, τον προορισμό αλλά και τις ειδικές προσφορές του ξενοδοχείου.
          Σύντομα θα ακολουθήσει και το νέο website του Elounda Bay Palace, το βραβευμένο πολυτελές resort που συνδυάζει τη γοητεία της Κρήτης, τη μοναδική φιλοξενία και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Elounda Beach Hotel & Villas 
Το Elounda Beach Hotel & Villas αποτελεί μια εμβληματική απόδειξη της ελληνικής φιλοξενίας,  κατά μήκος της πολυπόθητης ακτογραμμής της Κρήτης στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Επεκτείνεται κατά μήκος 40 στρεμμάτων, συνδυάζει άψογα το κλασικό με τη σύγχρονη μινιμαλιστική κομψότητα, ενώ προσφέρει παραθαλάσσιες σουίτες, μπανγκαλόου και βίλες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες και υπέροχο περιβάλλον. Ένα μοναδικό καταφύγιο για απαιτητικούς επισκέπτες. Οι προσαρμοσμένες υπηρεσίες του έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν μια αίσθηση απόλυτης άνεσης και να σας βυθίζουν στο διαχρονικό μεγαλείο της Μεσογείου.

Eyewide Digital Marketing   
Η Eyewide Digital Marketing δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στον χώρο του τουρισμού. Προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, social media marketing, performance marketing, SEO), ενώ αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις ξενοδοχείων. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω