Δημοπράτηση έργων Αγοράς Μοιρών

[χρόνος ανάγνωσης 59 δευτερόλεπτα]

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει τη διενέργεια ανοιχτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Διαμόρφωση πλέγματος πεζοδρόμων στην περιοχή πλατείας αγοράς Μοιρών, 25η Μαρτίου και Ε.Ο. 97», συνολικής εκτιμώμενης αξίας 3.136.868,79 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.).

Στόχος του Έργου 
Το έργο αποσκοπεί στη βελτίωση της αστικής υποδομής της περιοχής, ενισχύοντας την ασφάλεια και την αισθητική των δημόσιων χώρων. Η ανακατασκευή και διαμόρφωση των πεζοδρόμων αναμένεται να ενισχύσει την εμπορική και κοινωνική δραστηριότητα, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στη βιώσιμη κινητικότητα των κατοίκων και των επισκεπτών.

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού 
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών έχει οριστεί για την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2024, στις 15:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και ενώσεις που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Επιπλέον, μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, αλλά και σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει συμφωνίες με την Ε.Ε.
           
Οι οικονομικοί φορείς μπορούν να συμμετέχουν μεμονωμένα ή σε ένωση, χωρίς να απαιτείται συγκεκριμένη νομική μορφή κατά την υποβολή της προσφοράς. Ωστόσο, εάν η ένωση αναδειχθεί ανάδοχος, θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ύπαρξη ενιαίου φορολογικού μητρώου.

Σημασία του Έργου για την Τοπική Κοινωνία 
Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των πολιτών και να προσδώσει νέα ώθηση στην τοπική οικονομία, ενισχύοντας τις εμπορικές δραστηριότητες της περιοχής. Παράλληλα, αναμένεται να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας κατά την περίοδο κατασκευής, προσφέροντας ευκαιρίες σε τοπικές επιχειρήσεις.
          Η Περιφέρεια Κρήτης επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των τοπικών υποδομών, ενώ καλεί τις ενδιαφερόμενες εταιρείες να καταθέσουν τις προσφορές τους εγκαίρως, τηρώντας τις προδιαγραφές της προκήρυξης.
Αναλυτικά η Προκήρυξη Δημόσιας Σύμβασης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω