Διαγωνισμός έργου λυμάτων ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Χερσονήσου προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΡΤΕΡΟΥ ΚΑΙ Κ. ΧΑΝΙ – ΒΑΘΕΙΑΝΟΥ ΚΑΜΠΟΥ», με προϋπολογισμό εργασιών 4.658.266,09€ (χωρίς το ΦΠΑ).
Το έργο αφορά στην κατασκευή της Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων των οικισμών Καρτερού και Χάνι του Κοκκίνη – Βαθειανός Κάμπος του Δήμου Χερσονήσου για την εξυπηρέτηση του πληθυσμού αιχμής (Ι.Π. 9.929).
Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) με αξιολόγηση μελέτης. Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είναι η Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα λήξης υποβολής προσφορών ορίζεται η 14:00.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 93.165,00€ (Ενενήντα τρεις χιλιάδες εκατό εξήντα πέντε ευρώ). Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω