Διαγωνισμός υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 5 δευτ.]

Η Περιφέρεια Κρήτης διενεργεί ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό άνω των ορίων με κριτήριο ανάθεσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής για την ανάδειξη ανάδοχου  για υπηρεσίες μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τρία έτη από την υπογραφή της σύμβασης. Η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00.
Προϋπολογισμός-Χρηματοδότηση:
37.844.812,33€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 13% και δικαιώματα προαίρεσης ποσού 5.190.433,20 € με ΦΠΑ για την χρονική επέκταση της σύμβασης και ποσού 5.442.396,51 € με ΦΠΑ που θα ενεργοποιείται εφόσον εξασφαλιστεί η απαραίτητη πίστωση. 
Αντικείμενο της Σύμβασης είναι:
Η παροχή υπηρεσίες μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ηρακλείου  για τρία (3) έτη από την υπογραφή της σύμβασης με λεωφορεία Δ.Χ. ή ταξί, σύμφωνα με τα αναλυτικά αναφερόμενα στα Παράρτημα της διακήρυξης.  
Η σύμβαση υποδιαιρείται σε τρία (3) τμήματα ως εξής:
ΟΜΑΔΑ Α εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ 12.596.059,21€ 
ΟΜΑΔΑ Β εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ   7.667.441,46 € 
ΟΜΑΔΑ Γ εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ   3.817.899,87 €
           
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορές  για μία, περισσότερες ή όλες τις ως άνω ομάδες. Για την A και B Ομάδα γίνονται δεκτές προσφορές   από υποψήφιους αναδόχους που έχουν τη δυνατότητα  να αναλάβουν το σύνολο των δρομολογίων της κάθε μίας (και όχι μέρους αυτών). Για την Ομάδα Γ οι προσφορές  υποβάλλονται για όποια δρομολόγιο επιθυμεί κάθε υποψήφιος ανάδοχος. Εναλλακτικές προσφορές δεν επιτρέπονται.
           
Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθενται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς   (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1% επί της εκτιμώμενης αξίας  χωρίς ΦΠΑ και δικαίωμα προαίρεσης  (ήτοι για την Ομάδα Α ποσού 125.960,59 € για την Ομάδα Β ποσού 76.674,41 € και για την Ομάδα Γ όπως αναλύεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΧ της διακήρυξης).

Ολόκληρη η Διακήρυξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω