Διεθνής διάκριση Αθλητικού Συλλόγου Κουρητών

[χρόνος ανάγνωσης 49 δευτερόλεπτα]

Ο Δήμος Σφακίων εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο Κουρήτες για τη λαμπρή συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που έλαβε χώρα στο Πιτέστι της Ρουμανίας. Η συμμετοχή επτά αθλητών από το προπονητήριο Σφακίων στην Εθνική Ομάδα, καθώς και η αξιοσημείωτη απόδοσή τους, επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο αθλητισμού που καλλιεργείται στην περιοχή μας.
          Ξεχωριστή τιμή αποτέλεσε η συμμετοχή της αθλήτριας Καλλιρρόης Γλυμενάκη, η οποία ήταν σημαιοφόρος της τελετής έναρξης του πρωταθλήματος και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση και την επιμονή της.
          Ο Δήμος Σφακίων ευχαριστεί τον Αθλητικό Σύλλογο Κουρήτες και τους προπονητές Δημήτριο Τσιραντωνάκη και Αγγελική Σηφοστρατουδάκη, για την εξαιρετική καθοδήγηση και υποστήριξή τους στους αθλητές. Μέσα από την επιτυχία τους, προβάλλεται το ήθος και το πάθος για τον αθλητισμό και προωθείται η ανάδειξη του τόπου μας στο αθλητικό στερέωμα.
          Η συμβολή του Συλλόγου και των αθλητών τους δεν περιορίζεται μόνο σε διακρίσεις, αλλά και στη διάδοση αξιών, όπως η ομαδικότητα, η επιμονή και η πειθαρχία, που εμπνέουν τη νεολαία της περιοχής. Στους Κουρήτες και στους προπονητές τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη σημαντική τους προσφορά και τις νέες επιτυχίες που φέρνουν στον τόπο μας.
          Το παράδειγμα αυτής της ομάδας αναδεικνύει την αξία της σκληρής δουλειάς και ενθαρρύνει τη συνέχιση της στήριξης και της ανάπτυξης του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Κατηγορία: Blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω