Διεθνής Ημιμαραθώνιος Κρήτης

[χρόνος ανάγνωσης 46 δευτερόλεπτα]

Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου, διοργανώνει τον 8ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 στο Αρκαλοχώρι. Ειδικά φέτος έχει δοθεί μεγάλο βάρος σε όλα τις επιμέρους εργασίες καθώς αναμένονται πάνω από 9.000 δρομείς, συνοδοί και  επισκέπτες στο Αρκαλοχώρι με νέο ρεκόρ συμμετοχών. 1.600 άνθρωποι θα ταξιδεύουν εκτός Κρήτης από 52 χώρες και από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι συμμετοχές ήδη σε όλους τους αγώνες έχουν ξεπεράσει τις 5.500.  
          Ανάμεσα στους χιλιάδες αθλητές θα βρίσκονται και κορυφαίοι πρωταθλητές υψηλού επιπέδου όπως ο Μαροκινός TALBI ZOUHAIR νικητής του Μαραθωνίου του Χιούστον με ατομικό ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο 1:00:41, ο Κενυάτης KIPYEGO GEOFFREY με ατομικό ρεκόρ 1:00:48 ή Ουκρανή MARIIA MΑZURENKO με ρεκόρ 1:13:01 και η Αμερικάνα TALBI ELIZABETH με ρεκόρ 1:19:58.
Οι συμμετοχές στους περισσότερους αγώνες έχουν ήδη εξαντληθεί, είναι διαθέσιμες λίγες συμμετοχές στους αγώνες 5χλμ και 2χλμ.
Οι Αθλητές θα παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής τους το Σάββατο 05 Οκτωβρίου από την πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου από τις 11:00 έως τις 18:00.
          Ο Αγώνας φέτος τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου  και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Κρήτης έχει ενταχθεί στο καλεντάρι της Παγκόσμιας ομοσπονδίας αθλητισμού και βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη.

Κατηγορία: Blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω