Δυναμική παρουσία Ρεθύμνου στην ΔΕΘ

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 7 δευτ.]

Στις εκδηλώσεις της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), το Επιμελητήριο Ρεθύμνης εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Διοίκησής του, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Γιακουμάκη, καθώς και τους κ.κ. Δημήτριο Προβιά, Β’ Αντιπρόεδρο, Ευάγγελο Μανιουδάκη, Γενικό Γραμματέα, και Κωνσταντίνο Σπυριδάκη, Υπεύθυνο Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων. Η παρουσία τους στη ΔΕΘ υπογραμμίζει τη σημασία της έκθεσης ως πλατφόρμας ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών και προώθησης τοπικών προϊόντων.
          Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης συμμετείχε δυναμικά στη φετινή ΔΕΘ, φιλοξενώντας δύο σημαντικές επιχειρήσεις του Ρεθύμνου στο περίπτερό του. Η πρώτη, η «ΕΥΟΣΜΟΣ Α.Ε.», με έδρα την Επισκοπή Ρεθύμνης, παρουσίασε τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της, όπως extra παρθένο ελαιόλαδο και βρώσιμες ελιές. Η δεύτερη, η ποτοποιία «Σπιτικό Μεράκι» του κ. Ζαχαρία Παραγιουδάκη, με έδρα το Πέραμα Μυλοποτάμου, παρουσίασε αλκοολούχα ποτά με βάση την Κρητική Τσικουδιά.
          Οι συμμετοχές αυτές υποστηρίχθηκαν μετά από ενέργειες του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), με σκοπό την ενθάρρυνση της επιχειρηματικής εξωστρέφειας και την προβολή της τοπικής παραγωγής ποιοτικών διατροφικών προϊόντων. Η 88η ΔΕΘ αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για το Επιμελητήριο Ρεθύμνης να αναδείξει τα δυνατά στοιχεία της τοπικής επιχειρηματικότητας και να ενισχύσει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών του.
          Η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με πάνω από 1.300 εκθέτες και 32.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία και 135 εκθέτες. Η δυναμική παρουσία των Επιμελητηρίων με 350 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα αποτελεί απόδειξη της σημαντικής συμβολής της ΔΕΘ στην προώθηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της εξωστρέφειας.
          Παράλληλα δυναμική ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, συγκεντρώνοντας πλήθος μελών της επιμελητηριακής και επιχειρηματικής κοινότητας, επίσημων προσκεκλημένων, και εκπροσώπων φορέων κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ένα σημαντικό φόρουμ για την προώθηση του διαλόγου και των συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων και θεσμικών φορέων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω