Εθνικός φορέας συνεδριακού τουρισμού

Με στόχο τη διαμόρφωση μιας ενιαίας πολιτικής προσέλκυσης διοργανώσεων MICE, δημιουργείται ο εθνικός φορέας προβολής της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού «Greek Meetings Alliance». Πρωτεργάτες αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Εκδηλώσεων και Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO & DES, το This is Athens Convention & Visitors Bureau του Δήμου Αθηναίων και το Thessaloniki Convention Bureau.
Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των τριών φορέων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022, ώρα 14:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα MC 2.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος.
Κεντρικοί ομιλητές που θα αναδείξουν  τη σημασία της Greek Meetings Alliance είναι οι κορυφαίες προσωπικότητες της διεθνούς βιομηχανίας τουρισμού MICE: Ray Bloom, Chairman του IMEX Group και Senthil Gopinath, Chief Executive Officer του ICCA.

Χορηγούμενο
AKTINOVOLIA
Χορηγούμενο
Cargo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
Hide Ads for Premium Members by Subscribing
Hide Ads for Premium Members. Hide Ads for Premium Members by clicking on subscribe button.
Subscribe Now