Εκλογές Επιμελητηρίου Ρεθύμνης

[χρόνος ανάγνωσης 44 δευτερόλεπτα]

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης ανακοινώνει στα μέλη του ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2024, στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο).
Τα νομικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου, καλούνται να υποβάλουν στην Εκλογική Επιτροπή τις εξουσιοδοτήσεις για τους εκπροσώπους τους, που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, το αργότερο μέχρι και 7 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 15.00 μμ. 
          Κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών του Επιμελητηρίου έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.eber.gr ), από τα οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν το τμήμα κατάταξής τους. 
          Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου εφόσον: α) έχουν εγγραφεί στα μητρώα του μέχρι και 14 Νοεμβρίου 2023 και β) τα νομικά πρόσωπα έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και του έτους 2023, τα φυσικά πρόσωπα έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο μέχρι και του έτους 2023, το αργότερο ΜΕΧΡΙ και 5 Οκτωβρίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις οικονομικές τους υποχρεώσεις από την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου.
          Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, τηλ. 2831055642 και 2831022214.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω