Ενίσχυση Κοινωνικών Επιχειρήσεων

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 11 δευτ.]

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΡΗΤΗ» 2021- 2027», η Αναπτυξιακή Κρήτης, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου διοργανώνουν ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις, με θέμα την παρουσίαση της πρόσκλησης της Δράσης 4.1.2 – «Ενίσχυση Κοινωνικών Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ» 2021-2027.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  
Ημερομηνία   Ώρα    Χώρος
 
11/9/2024   18.30 μ.μ.      Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Χανίων  
12/9/2024   18.30 μ.μ.      Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Ρεθύμνης
16/9/2024   18.30 μ.μ.      Αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ» Επιμελητηρίου                                     Ηρακλείου   
17/9/2024   18.30 μ.μ.      Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Λασιθίου
Ταυτότητα της Δράσης:
Η δράση απευθύνεται σε υπό σύσταση και υφιστάμενους Φορείς Κ.ΑΛ.Ο του άρθρου 3 του Ν.4430/2016, με έδρα στην Περιφέρεια Κρήτης, επιδιώκοντας την προώθηση της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και μέσω αυτής στην ενίσχυση της απασχόλησης.
Προϋπολογισμός της Δράσης:
Ο προϋπολογισμός Δημόσιας Δαπάνης της παρούσας πρόσκλησης ανέρχεται στο ποσό των 2.000.000,00 € και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς Πόρους.
Εύρος χρηματοδότησης
Ενισχύονται αιτήσεις χρηματοδότησης ύψους από 25.000 έως 70.000 ευρώ. Το ποσοστό Δημόσιας Χρηματοδότησης ανέρχεται στο 100% του προϋπολογισμού της αίτησης χρηματοδότησης.
Δικαίωμα Συμμετοχής-Δικαιούχοι
Δικαιούχοι, που δύναται να τύχουν δημόσιας χρηματοδότησης στο πλαίσιο της παρούσας δράσης, είναι υπό σύσταση και υφιστάμενοι Φορείς Κ.ΑΛ.Ο του άρθρου 3 του Ν.4430/2016, όπως ισχύει, που πληρούν όσα αναφέρονται στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης (Κεφάλαιο 4 Δικαιούχοι – Όροι & Προϋποθέσεις Συμμετοχής), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Απόφασης και υποβάλλουν την πρότασή τους σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη σχετική Πρόσκληση.
Τρόπος και χρόνος υποβολής Αιτήσεων  
Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ) (https://app.opske.gr/).  
          Η πρόσκληση της Δράσης είναι διαθέσιμη στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ» (www.pepkritis.gr), του ΕΣΠΑ (www.espa.gr) και του Ε.Φ. (ΕΦΕΠΑΕ) (www.efepae.gr και www.ank.gr).
           
Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για την πρόσκληση που έχει εκδοθεί, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω