Ενδιαφέρον συμμετοχής στην BIOFACH

[χρόνος ανάγνωσης 32 δευτερόλεπτα]

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή και τυποποιούν πιστοποιημένα βιολογικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά) και επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους, στην διεθνή έκθεση πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στην BIOFACH 2026, υποβάλουν αίτημα ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης.  
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2026, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να το αιτηθούν έως την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025, καθώς καμία αίτηση δεν θα γίνει αποδεκτή μεταγενέστερα και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  
Για περισσότερες πληροφορίες, επιβεβαίωση παραλαβής και αξιολόγησης της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος , οι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής:
•     2813407911 κα Κατερίνα Ξυδάκη  Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης  Περιφέρειας Κρήτης  e-mail: [email protected] 
•     2813 407908 κα Μαρία Γιαμπαζολιά – Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης e-mail: [email protected]

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω