Εξετάσεις Οδηγών A.D.R.

[χρόνος ανάγνωσης 34 δευτερόλεπτα]

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ανακοινώνει την προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση, επέκταση και ανανέωση των Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών (ADR) που αφορά στη μεταφορά επικινδύνων εμπορευμάτων. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί, στην αίθουσα εξετάσεων της υπηρεσίας, που βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17.
          Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, καλούνται να επικοινωνήσουν με τις σχολές εκπαίδευσής τους, ώστε να διασφαλιστεί η έγκαιρη συμπερίληψή τους στις αναλυτικές καταστάσεις που θα υποβληθούν στη Διεύθυνση Μεταφορών. Η προθεσμία για την υποβολή των καταστάσεων είναι τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων.
          Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ADR αποτελεί κρίσιμο εργαλείο για την ασφαλή μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμόρφωση με την υφιστάμενη νομοθεσία. Οι επαγγελματίες οδηγοί που επιθυμούν να ανανεώσουν ή να επεκτείνουν τα πιστοποιητικά τους, καλούνται να δράσουν άμεσα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω