Ετήσια Γενική Συνέλευση ΟΕΒΕΝΗ

[χρόνος ανάγνωσης 45 δευτερόλεπτα]

Με επιτυχία και ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), στον φιλόξενο χώρο του ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ. Το «παρών» έδωσαν δεκάδες εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από τα σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό χώρο.
          Τις εργασίες της Συνέλευσης άνοιξε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ, Χαράλαμπος Λεκάκης, ο οποίος καλωσόρισε θερμά τους συμμετέχοντες, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την υψηλή προσέλευση και τη συνεχιζόμενη στήριξη των μελών προς την Ομοσπονδία.
          Η Γενική Συνέλευση διευθύνθηκε από τριμελές Προεδρείο, το οποίο εκλέχθηκε ομόφωνα και αποτελούνταν από τον Βασίλη Καλιτσουνάκη ως Πρόεδρο, την Ευαγγελία Μενεγάκη ως Γενική Γραμματέα και τον Γεώργιο Γωνιωτάκη ως ψηφολέκτη.
          Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρουσιάστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός του έτους 2024 από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΕΒΕΝΗ, Νίκο Λειβαδιωτάκη, ενώ η οικονομική εικόνα της Ομοσπονδίας αναλύθηκε από την Ταμία, Αδαμαντία Πικράκη. Και οι δύο απολογισμοί εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από το σώμα, με το Διοικητικό Συμβούλιο να απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη.
          Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των σωματείων, οι οποίοι ανέδειξαν με σαφήνεια και επιχειρήματα τα συνεχιζόμενα και εντεινόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι της περιοχής, με έμφαση στα φορολογία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω