[χρόνος ανάγνωσης 25 δευτερόλεπτα]
Ακόμα ένα ξενοδοχείο το Paralos Kosta Mare στον Ανισσαρά Χερσονήσου στο Ηράκλειο, προστέθηκε στην λίστα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης, που προσφέρει μια Κρητική γαστρονομική εμπειρία.
Με την χρησιμοποίηση στα ξενοδοχεία Κρητικά προϊόντα και εδέσματα στο μπουφέ τους, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κρητικές γεύσεις, και να γίνει πρέσβης της Κρητικής διατροφής στον τόπο του.
Στην εκδήλωση απονομής του σήματος «Κρητικές Γεύσεις», παρόντες ήταν ο Σταύρος Τζεδάκης, Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, η Δέσποινα Μπαντουβά Cretan Holidays – AutoCandia SA – Paralos Hospitality, ο Αλέξιος Κοκολάκης Operations Manager Paralos Kosta Mare, ο Αντώνης Τσικνάκης Operations Manager Paralos Hospitality και ο Γεώργιος Δρακωνάκης Executive chef.