Νέος Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής Γιώργος Κοντάκης εξελέγη νέος πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά ηλεκτρονικά. Ο κ. Κοντάκης έλαβε 269 ψήφους σε σύνολο ψηφισάντων 433 εκλεκτόρων μελών ΔΕΠ.
Επίσης για τις θέσεις των αντιπρυτάνεων εκλέγονται ο διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Γιώργος Κοσιώρης, ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Δημήτρης Μυλωνάκης, ο καθηγητής «Βιολογίας-Φυσιολογίας Θαλάσσιων Οργανισμών» στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Μιχάλης Παυλίδης και ο καθηγητής αρχαίας ελληνικής φιλολογίας στο τμήμα Φιλολογίας και νυν αντιπρύτανης προσωπικού και φοιτητικής μέριμνας Κωνσταντίνος Σπανουδάκης.
Η νέα πρυτανική αρχή θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου 2020 καθώς στις 31 Αυγούστου 2020 λήγει η θητεία της σημερινής πρυτανικής αρχής.

Χορηγούμενο
AKTINOVOLIA
Χορηγούμενο
Cargo

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
Hide Ads for Premium Members by Subscribing
Hide Ads for Premium Members. Hide Ads for Premium Members by clicking on subscribe button.
Subscribe Now