Νέο ΔΣ Ένωσης Σφαγείων Ελλάδος 

[χρόνος ανάγνωσης 50 δευτερόλεπτα]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σφαγείων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.). Ο κλάδος των σφαγείων έδειξε την εμπιστοσύνη του στην απερχόμενη διοίκηση, καθώς ο Βασίλειος Μεγαλοβασίλης επανεξελέγη πανηγυρικά στη θέση του Προέδρου.  Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως συγκροτήθηκε σε σώμα, αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη του κλάδου και έχει ως εξής: 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
Μεγαλοβασίλης Βασίλειος  
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ   
Μπέλλας Δημήτριος   
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   
Κασίδης Αθανάσιος  
ΤΑΜΙΑΣ   
Στραβογιάννης Δημήτριος   
ΜΕΛΗ  
Τσοποζίδης Σάββας   
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ  
Μάστορας Άγγελος   
Μπατάλης Νικόλαος   

Η Ένωση Σφαγείων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.), που ιδρύθηκε το 1999, αποτελεί τον μη κερδοσκοπικό φορέα που εκπροσωπεί τα σφαγεία της ελληνικής επικράτειας. Μέλη της μπορούν να εγγραφούν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σφαγεία οπληφόρων που διαθέτουν τον ειδικό κωδικό «S». 

Οι βασικοί στόχοι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την αποστολή της Ένωσης, εστιάζουν:
• Στη δυναμική και τεκμηριωμένη εκπροσώπηση του κλάδου έναντι της Πολιτείας και των ευρωπαϊκών θεσμών.  
• Στην ουσιαστική υποστήριξη των μελών της σε σύνθετα ζητήματα που αφορούν τη νομοθεσία και τη λειτουργία των μονάδων.  
• Στην ανάδειξη του προϊόντος της ελληνικής κτηνοτροφίας, με την οποία ο κλάδος των σφαγείων συνδέεται άρρηκτα, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων.  

Το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του με στόχο να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα του κλάδου, διασφαλίζοντας παράλληλα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω