Ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2024

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Τα Ποσειδώνια 2024, η σημαντικότερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο ανοίγει τις πύλες της τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στο Athens Metropolitan Expo και θα πλημμυρίσει με περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της ναυτιλίας από κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς η βιομηχανία συγκεντρώνεται για μία ακόμα φορά στην Ελλάδα για να συνάψει επιχειρηματικές συμφωνίες, να δικτυωθεί, να μοιραστεί γνώσεις, εμπειρίες και προβλέψεις για όσα βρίσκονται μπροστά της.
          Τα Ποσειδώνια 2024 αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην 60χρονη ιστορία του θεσμού, με τους διοργανωτές να επιβεβαιώνουν ότι 2.030 εκθέτες από 82 χώρες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους τόσο εντός του –μεγαλύτερου από ποτέ– εκθεσιακού χώρου όσο και σε ορισμένους εξωτερικούς χώρους που διαμορφώθηκαν για να καλύψουν την πρωτοφανή ζήτηση.  
          Η Πρόεδρος, Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλός δήλωσε: «Με την ευκαιρία των Posidonia 2024, θα ήθελα να απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλους τους εκθέτες και επισκέπτες στην Ελλάδα, το λίκνο του θαλάσσιου πολιτισμού.  
          Η ναυτιλία συνδέει ανθρώπους, οικονομίες και πολιτισμούς. Το Posidonia αγκαλιάζει το ίδιο πνεύμα. Λειτουργεί αποτελεσματικά ως πλατφόρμα για τη ναυτιλιακή βιομηχανία και το ευρύτερο ναυτιλιακό cluster για την ανταλλαγή απόψεων, την παροχή επιχειρηματικών ευκαιριών, την προβολή καινοτομιών και τη δημιουργία λύσεων στις τρέχουσες προκλήσεις.
          Στόχος μας είναι η επιχειρηματικότητα και η ευημερία να συνυπάρχουν αρμονικά.
          Η ομαδικότητα είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του κλάδου και της βιωσιμότητάς μας. Το Posidonia 2024 παρουσιάζει μια μεγάλη ευκαιρία για ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και ας συνεργαστούμε εποικοδομητικά για ένα κοινό, καλύτερο μέλλον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω