Νικητές 2ου Idea Platform

Με την ανάδειξη των 3 μεγάλων νικητών ολοκληρώθηκε το δεύτερο Idea Platform του CapsuleT, που διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ). Στο πλαίσιο της ειδικής Εκδήλωσης Λήξης και Βράβευσης που έλαβε χώρα, η ομάδα του επιταχυντή υποδέχτηκε διαδικτυακά τις 13 ομάδες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το διαγωνιστικό πρόγραμμα, όπως επίσης κριτές, μέντορες και εκπροσώπους των στρατηγικών συνεργατών του Idea Platform.
Επιπροσθέτως, οι 3 νικητές θα λάβουν υπηρεσίες mentoring από το Μάιο μέχρι τον Αύγουστο του 2021 από τους εκπροσώπους της Expedia Group σε θέματα business, καθώς επίσης συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα product development από τους εκπροσώπους της Programize, ενώ παράλληλα θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες development με ιδιαίτερα χαμηλές-ειδικές τιμές από την ίδια εταιρεία.
Τέλος, οι 3 νικητές κερδίζουν αυτόματα το δικαίωμα συμμετοχής στον 4ο κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το προαναφερθέν mentoring αλλά και το λειτουργικό πρωτότυπο της υπηρεσίας τους, έως το Σεπτέμβριο του 2021.

Χορηγούμενο
AKTINOVOLIA
Χορηγούμενο
Cargo

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
Hide Ads for Premium Members by Subscribing
Hide Ads for Premium Members. Hide Ads for Premium Members by clicking on subscribe button.
Subscribe Now