Ο ΟΛΗ βιώσιμος προορισμός κρουαζιέρας Μεσογείου

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 11 δευτ.]

Η κυρία Κυριακή Καμπανά, Επικεφαλής του Τμήματος Κρουαζιέρας του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, πέτυχε μια σημαντική διάκριση, καθώς εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της MedCruise, μια ιστορική πρωτιά για το Λιμάνι Ηρακλείου. Η εκλογή της αυτή, η οποία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της 65ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise στη Μάλαγα της Ισπανίας, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Ηράκλειο στον κλάδο της κρουαζιέρας.
          Η εκλογή της Κυριακής Καμπανά επιβεβαιώνει τη στρατηγική σημασία του Λιμένα Ηρακλείου στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο. Η θέση της στο Διοικητικό Συμβούλιο της MedCruise, που αποτελείται από τα πιο διακεκριμένα στελέχη κορυφαίων λιμανιών της Μεσογείου, αναδεικνύει το λιμάνι ως έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς και ανερχόμενους προορισμούς της περιοχής.
          Η εκλογή αυτή είναι επίσης ένα μήνυμα της δέσμευσης του Λιμένα Ηρακλείου στην προώθηση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Η στρατηγική του περιλαμβάνει την αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του λιμανιού, με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία των επιβατών, ενώ ταυτόχρονα να ενισχύσει την τοπική κοινότητα.
          Ο κ. Παπαδάκης Μηνάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εκλογή μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της MedCruise αποτελεί μια σημαντική στιγμή για το Λιμάνι Ηρακλείου. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με έμφαση στη βιωσιμότητα και την καινοτομία, ώστε να αναδείξουμε το Ηράκλειο ως κορυφαίο προορισμό κρουαζιέρας».
          Παράλληλα, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της MedCruise, Πρόεδρος εξελέγη η Θεοδώρα Ρήγα από τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, η οποία υπογράμμισε την ανάγκη για συλλογική δράση και συνεργασία μεταξύ των λιμανιών της Μεσογείου. Η νέα ηγεσία δεσμεύεται να προωθήσει την υπεύθυνη και βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας, με προτεραιότητες την οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα.
          Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, με διαρκή προσήλωση στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Στόχος του είναι να συνεχίσει να συμβάλλει δυναμικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Κρήτης, καθιστώντας το Ηράκλειο έναν από τους πιο ελκυστικούς και βιώσιμους προορισμούς κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω