Ποιότητα Κρητικής Γης

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 5 δευτ.]

Έπεσε η «αυλαία» του «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΗΣ – Άνθρωποι και Προϊόντα» 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Τετάρτης 24 και Κυριακής 28 Ιουλίου 2024, στην αυλή του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων, από το Επιμελητήριο Χανίων.  
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, δήλωσε απολογιστικά: «Το Επιμελητήριο Χανίων, απέναντι στο παρατεταμένα πιεστικό οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζουμε στην πράξη να στηρίζουμε τις Χανιώτικες επιχειρήσεις και τους συμπολίτες μας. Με σχέδιο και σκληρή δουλειά υλοποιούμε διαρκώς στοχευμένες πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και ανάδειξης της πολύπλευρης υπεραξίας των προϊόντων της Κρητικής Γης. 
          Κατά τις πέντε προηγούμενες ημέρες, μεταφέρουμε και πάλι – συμβολικά – το επίκεντρο της Χανιώτικης Επιχειρηματικότητας στην αγαπημένη εμπορική γειτονιά της πόλης μας, με «κόσμημά» της την ανακαινιζόμενη ιστορική Δημοτική Αγορά. Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί διοργανώσαμε μια από τις πλέον μαζικές εκδηλώσεις στην ιστορία του θεσμικού φορέα της Επιχειρηματικότητας, φιλοξενώντας και εκπαιδεύοντας ακόμα περισσότερους από τους 10.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες των διοργανώσεων των προηγούμενων ετών. 
          Με ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο και αναβαθμισμένη ποιότητα εκδηλώσεων –τοποθετήσαμε αρμονικά στο επίκεντρο του φεστιβάλ Γης τους ίδιους τους «Ανθρώπους και τα Προϊόντα» του τόπου μας: εξελίξαμε ακόμα περισσότερο έναν αειφόρο θεσμό, ο οποίος αναδεικνύει στρατηγικά την μοναδική ποιότητα της Κρητικής Γης και την μακραίωνη τεχνογνωσία και τον πολιτισμό των άξιων παραγωγών μας, αξιοποιώντας ως εργαλεία μας τη Μουσική, το Χορό και τη Χειροτεχνία. 
          Ως Επιμελητήριο Χανίων με ενθουσιασμό διευρύνουμε περαιτέρω την πλατιά σύμπραξή μας με την Αυτοδιοίκηση, την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, τους Φορείς, τους Παραγωγούς και τα πολιτιστικά σχήματα του τόπου μας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, με σχέδιο και σκληρή δουλειά, ξέρουμε πως να δημιουργούμε μεθοδικά το ισχυρό Μέλλον που αξίζουν οι πρόγονοι και τα παιδιά μας».  
          Συνδιοργανωτές με το Επιμελητήριο Χανίων ήταν η Περιφέρεια Κρήτης –  Περιφερειακή  Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης και όλοι οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω