Πράξη ζωής

[χρόνος ανάγνωσης 52 δευτερόλεπτα]

Μία σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης αναλαμβάνουν οι Ασφαλιστές και Λογιστές του Ν. Ρεθύμνου, διοργανώνοντας μια εθελοντική αιμοδοσία. Η δράση, που τελεί υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2025, από τις 09:00 έως τις 13:00, στον 1ο όροφο του Επιμελητηρίου, στην οδό Εμ. Πορτάλιου 23.
Σημασία συμμετοχής
Η αιμοδοσία δεν είναι απλά μια διαδικασία, αλλά μια πράξη ύψιστου αλτρουισμού και ανθρωπιάς. Με μια τόσο μικρή κίνηση, ο καθένας μας μπορεί να χαρίσει ζωή σε έναν συνάνθρωπο που τη χρειάζεται. Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο κοινωνικό ρόλο των μελών του, στηρίζει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια, καλώντας όλους να γίνουν μέρος της.

Μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο σου αρκούν για να κάνεις τη διαφορά. Δίνοντας αίμα, δεν σώζεις μόνο μία ζωή, αλλά πολλές. Μία μόνο μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει έως και τρεις ενήλικες, ενώ μπορεί να σώσει τη ζωή έως και έξι παιδιών. Κάθε σταγόνα είναι ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής.

Έλα κι εσύ!
Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε σε αυτή τη δράση και να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τον συνάνθρωπο και την κοινωνία. Ελάτε να γίνετε παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για τους φίλους σας αλλά και για τα παιδιά σας. Η παρουσία σας δίνει δύναμη και ελπίδα.

Στην αιμοδοσία θα είναι παρόντες οι «Δότες Ζωής», έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να σας καθοδηγήσουν.

Η συμμετοχή σου μετράει. Γίνε κι εσύ ένας «Δότης Ζωής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω