Προσλήψεις Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

[χρόνος ανάγνωσης 51 δευτερόλεπτα]

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) η προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικών συνεργατών, εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών. Οι θέσεις θα καλυφθούν με ωριαία αντιμισθία, στο πλαίσιο της κάλυψης έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών για την εκπαιδευτική περίοδο 2024-2025 στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.), οι οποίες υπάγονται στο Υπουργείο Τουρισμού.
          Οι Α.Σ.Τ.Ε., με αποστολή να προετοιμάζουν στελέχη υψηλών προδιαγραφών για τον τουριστικό τομέα, αναβαθμίζουν συνεχώς το επίπεδο εκπαίδευσης που προσφέρουν, ανταποκρινόμενες στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Η νέα προκήρυξη εντάσσεται σε αυτή τη στρατηγική ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού των σχολών, προσφέροντας ευκαιρίες σε καταρτισμένους επαγγελματίες να συμβάλουν στην εκπαίδευση των μελλοντικών ηγετών του κλάδου.
Η προκήρυξη προβλέπει την πρόσληψη:
Επιστημονικών συνεργατών για τη διδασκαλία θεωρητικών μαθημάτων σε αντικείμενα που αφορούν τον τουρισμό και τη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων.
Εργαστηριακών συνεργατών, οι οποίοι θα αναλάβουν την πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών σε εξειδικευμένα τουριστικά αντικείμενα.
Εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών, που θα ενισχύσουν τις γλωσσικές δεξιότητες των σπουδαστών, στοιχείο απαραίτητο για την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον διεθνή τουρισμό.
           
Οι θέσεις καλύπτουν εκπαιδευτικές ανάγκες που προκύπτουν από την αυξημένη ζήτηση για εκπαίδευση στον τουριστικό κλάδο. Η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί με σύμβαση ωριαίας αντιμισθίας για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025, με δυνατότητα επέκτασης σε επόμενες εκπαιδευτικές περιόδους, εφόσον προκύψουν αντίστοιχες ανάγκες.Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις και τις προθεσμίες που ορίζονται.
Ολόκληρο το ΦΕΚ με την Προκήρυξη του Υπουργείου Τουρισμού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω