Το ByRaki flavor για άλλη μία φορά πρωτοπορεί στον τομέα του και πραγματοποιεί σεμινάρια για την Τσικουδιά Κρήτης «από την απόσταξη, στην επεξεργασία και την κατανάλωση» σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Τεχνικών Σχολών Technical Institute of Heraklion Chamber του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουμε το Κρητικό απόσταγμα από την παραγωγή μέχρι και την κατανάλωση του μέσα από ένα ταξίδι στην ιστορία του, την νομοθεσία, τον σωστό τρόπο παραγωγής, αποθήκευσης και κατανάλωσης.
Έναρξη σεμιναρίου 23 Ιανουαρίου 2023




